CEO Müşteri İlişkileri Yönetim Programı

Sürüm: 2.0
Program Üretici Firma NX Yazılım
Program boyutu: 16.5 Mb
Lisans: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Dil: Türkçe
İşletim: Windows XP/Vista
Kısıtlama: 5 müşteri

Tanıtım:
Üreticiden: CEO ile müşterilerinizi ve cari hesaplarınızı ve bunlarla yaptığınız yazışmaları, görüşmeleri ve verdiğiniz teklifleri ekli dosyaları ile beraber kaydederek takip edebilirsiniz. Bu programı kullanmanız halinde müşterileriniz ve cari hesaplanırızla süregelen tüm ilişkilerinizi düzenli bir şekilde, az emek ve zaman harcayarak izleyebilirsiniz.

CEO Müşteri Ä°lişkileri Yönetim Sistemi Programı’nı kullanabilmek için profesyonel bilgisayar kullanıcısı olmanız gerekmiyor. Kısa sürede programın kullanımını öğrenebilirsiniz.

Program esnek olduğundan kullanımı herhangi bir sektörle sınırlı değildir.
Programın harici dosya ekleme özelliği sayesinde verdiğiniz teklifler veya yazışmalarınızın ekli dosyaları hangi formatta olursa olsun programın veritabanına ekleyebilir, dilediğinizde açabilir veya farklı kaydedebilirsiniz.

Programı kullanırken işlemlerinizi dönemlere (klasörlere) ayırmak isteyebilirsiniz. Çalışma dönemleri özelliği sayesinde birçok işlem için bir tek CEO lisansı satın almanız yeter. Örneğin; ilişkilerini yönettiğiniz birden fazla şirketiniz olabilir, ilişkilerinizi konu veya başka bir kritere göre kategorize etmek isteyebilirsiniz, ilişkilerinizi yıllar veya aylar gibi tarihsel kriterlere göre ayırmak isteyebilirsiniz.

CEO programının içinde ayrıca bir ajanda modülü bulunmaktadır. Kullanımı son derece kolay olan bu programı defter ajandanız gibi rahatça kullanabilirsiniz.

Deneme sürümü 5 müşteri ile sınırlı. Programı kullanarak daha çok fikir sahibi olabilirsiniz. . .WEB TASARIM

>>> Programı İndir <<<

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注