.NET Framework Yeniden Dağıtılabilir Paketi

Sürüm: 3.0
Program Üretici Firma Microsoft
Program boyutu: 50.3 Mb
Lisans: Ücretsiz (Freeware)
Dil: Türkçe
İşletim: Windows 2003/XP/Vista
Kısıtlama:

Tanıtım:
.NET Framework Sürüm 3.0, .NET Framework’ü kullanarak geliştirilen uygulamaları çalıştırmanız için gereksinim duyacağınız her şeyi içerir. .NET Framework 3.0 Windows Vista’nın öncüsü olarak gözükebilir. Çünkü Windows Vista programları .NET Framework çatısı altında yazılmıştır.
.NET Framework uygulamaları aslında gerçek kodlar içermez. .NET Framework’ün anlayacağı kodlar içerirler. Bu kodlar .NET Framework ile işlemcinin anlayabileceği kodlara dönüştürülüp size sunulur. Böylece Intel ve AMD sorunu yaşanmış olmaz. Eski yöntemde programların her işlemciye göre tekrar yazılmaları gerekirdi. Ama .NET Framework ile bu sorun ortadan kalmış oldu.

Üreticinin Açıklaması

.NET Framework sürüm 3.0, gelişmiş ölçeklenebilirlik ve performans, ASP.NET mobil denetimleriyle (önceki adıyla Microsoft Mobil Internet Araç Kiti) taşınabilir aygıt geliştirme desteği, Internet Protokolü sürüm 6 desteği ve Açık Veritabanı Bağlanabilirliği (ODBC) ve Oracle veritabanları ile ana dilde iletişim için ADO.NET sınıfları sağlar. Ayrıca, ASP.NET uygulamalarının güvenliğini pekiştirmek ve ayrı tutmak için kod erişim güvenliğinin kullanılmasını da sağlar. . .WEB TASARIM

>>> Programı İndir <<<

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注