HTS ( Hedef TÜCCAR Ticari Sistem )

Sürüm: 2.0
Program Üretici Firma Hedef Yazılım
Program boyutu: 5.5 Mb
Lisans: Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil: Türkçe
İşletim: Windows (Tümü)
Kısıtlama:

Tanıtım:
Üreticiden : HTS 2 ( Hedef TÜCCAR Ticari Sistem ) ürünümüz günümüz işletmelerinde Kurumsal kaynak yönetimi planlaması amaçlı yapılan işlemlerin hata payı oranının düşürülmesi, maliyet planlaması , satış ve alış koşullarının optimum kontrolü, hammadde ve satış portföy kontrolü , stok seviye ambar ve maliyet kontrolü , müşteri (cari) portföy yönetimi , faturalama ve irsaliyeleme yönetimi , çek / senet portföy yönetimi , nakit kasa yönetimi , banka hesap yönetimi , insan kaynakları (personel) yönetimi , kargo / ambar sevkiyat yönetiminin en uygun bir şekilde tamamlanması amacıyla tüm kobilerimizin kullanımına sunulmuş E – Ticaret platformuna uyumlu bir entegre ticari paket’ tir.

Diğer ürünlerden farklı olarak, hızlı ve güvenli veri girişi , tüm modüllere hızlı ulaşım , birden fazla kullanıcıyla daha hızlı ve daha geniş işlem hacmi , kullanıcı yönetimiyle kısıtlama kontrolü , çoklu firma kontrolü ile birden fazla işletme verilerinin tek bir çatı altında yönetimi ve kontrolü , online ve offline veri erişimi , şube – merkez erişim kontrolü ile anlık veri takibi ve bir çok kolaylık HTS 2 ticari sistem uygulamamızda siz değerli kullanıcılarımızın kullanımına sunulmuştur.

Genel Özellikler:
Windows Uyumluğu: Windows ortamının sağladığı kolaylıklar ve HEDEF ’in titizlikle hazırladığı pratik arayüz, kullanıcıya operasyonu hızlı ve hatasız yürütme avantajı sağlamaktadır.

İlişkisel Veritabanı: Hedef TÜCCAR (Win) desteklediği Firebird SQL Server ilişkisel veritabanı sayesinde verilerinizin güvenliğini en üst seviyede sağlar.

Raporlar ve Formlar: Hedef TÜCCAR (Win) rapor uyarlama aracı çeşitli yazı biçimleri, fontlar ve renk kullanma gibi pekçok görsel avantajı içerir. Var olan raporları uyarlanabilir ve bunlara yeni raporlar eklenebilir.

Detaylı Filtreler ile, kullanıcıların sisteme girdiği bilgileri geniş kapsamlı değerlendirir. Kullanıcı; raporda görmek istediği alanları, hangi alanlara göre sıralama yapmak istediğini, hangi alanlara göre gruplama yapmak ya da ara toplam almak istediğini, kriter sihirbazı yardımı ile istediği kriterleri (sınırlamaları) belirtebilir.

Kolay kullanımı ve geniş filtreleme olanakları ile, SQL kullanımına gerek kalmadan sorgulamalar gerçekleştirilir.

Sistem Güvenliği: Hedef TÜCCAR (Win) kullanıcılara tanınan çok seviyeli erişim hakları ile bilgi güvenliğini garantiler. Sistem yöneticisi , her kullanıcı veya kullanıcı grubunun menülere ve menü seçeneklerine erişim haklarını tanımlayabilir. Kayıtların kimin tarafından değişirildiği sistemden öğrenilebilir.

Veri Güvenliği: Transaction özelliği sayesinde veritabanı bütünlüğü sağlanır , donanım veya yerel ağ problemlerinden kaynaklanan kesintilerden büyük ölçüde etkilenmez.

Eşzamanlı Ağ Kullanımı: Ürünün En Onemli Ozelligi Standart Paketin 1+1 Kullanıcı olarak ağ icinde eşzamanlı Kullanılabilmesidir.

Önemli Not: Programı bilgisayarınıza kumak için Firebird SQL Veritabanı Sunucusu (2.6 mb) olması gerekmektedir. Yüklemek için burayı tıklayınız.

  • Programı daha iyi kullanabilmek için kullanım kitapçığınıburadan innDirebilirsiniz. . .WEB TASARIM

    >>> Programı İndir <<<

  • 发表回复

    您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注