SunlitGreen BatchBlitz

Sürüm: 1.3.0.229
Program Üretici Firma SunlitGreen Software
Program boyutu: 1.53 Mb
Lisans: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Dil: Ingilizce
İşletim: Windows 2000/2003/XP/Vista
Kısıtlama: 21 Gün

Tanıtım:
SunlitGreen BatchBlitz ufak boyutlu, sisteminizi yormayan, aynı zamanda güçlü hem toplu hem de tek olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf işleme ve düzenleme programıdır.

Fotoğraflarınızı veya resimlerinizi düzenleme ihtiyacınız varsa, bu işi profesyonel, hızlı bir şekilde yapan ve makul ücrette bir program arıyorsanız, SunlitGreen BatchBlitz ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek kapasitede bir programdır.

Pahalı, kullanımı ve öğrenmesi oldukça zor olan PhotoShop ve benzeri programları satın alma ve kullanma imkanı olmayan bilgisayar kullanıcılarına tavsiye edebileceğimiz bir programdır.

BatchBlitz ile Fotoğraflarınızda;

  • Toplu işlem (düzenleme, boyutlandırma, renklendirme, ışıklandırma, siyah/beyaz çevirme ve benzeri birçok işlem)
  • Görüntüleme,
  • Boyutlandırma,
  • Döndürme,
  • Renk düzenleme/değiştirme,
  • Otomatik renk düzeltme,
  • Renk kanalı/derinliği değiştirme (1/4/8/16/32 bit gibi),
  • Profesyonel efektler verme,
  • Yakınlaştırma/Uzaklaştırma,
  • Boyut sıkıştırma/ufaltma,
    İşlemlerini yapabilirsiniz.

    Programın kullanımı oldukça basit olup, aşağıda kısaca değinilmiştir.

    Programı açtığınızda gelen ana ekranında sağ tarafta üst ve alt olmak üzere iki bölüm göreceksiniz.
    Üzerinde işlem yapacağınız resme, resimlere veya içerisinde resim olan klasöre buradan erişip, işlem yapmak istediklerinizi farenizle alttaki Source Images penceresinin içerisine taşıyıp, soldaki menüye benzer bölümdeki Output butonuna basıp işlem yapacağınız resimlerin nereye kaydedileceğini belirttikten sonra Actions kısmına geçip sağ üstte bulunan yeşil renkli + işareti ile uygulamak istediğiniz komutları seçin. İşlemler penceresini kapattıktan sonra tekrar ortadaki bölümde Processors başlığı altına gelen seçtiğiniz işlem kutularını işaretleyip en üstte bulunan yeşil renkli Start butonuna basıp işlemin yapılmasını bekleyin.
    En sonunda da belirttiğiniz çıktı klasörüne gidip sonuca bakabilirsiniz.

    İsterseniz toplu işlem seçimlerinizi programın kendi uzantısıyla kaydedip tekrar aynı işleri yapmaktan kurtulabilir, yeniden aynı dosyayı çalıştırarak aynı sonuca ulaşabilirsiniz.

    Programı kullanarak yapabileceklerinize birer örnek görmek isterseniz, üreticinin bu sayfasındaki demo resimlere bakabilirsiniz.

    Çeşitli resim düzenleme işlemlerinin gösterildiği ekran çıktılarını üreticinin bu sayfasından görebilirsiniz.

    Sistem Gereksinimi/Tavsiyesi :
    Programı verimli olarak kullanabilmeniz için asgari 16/24 veya 32 bit görüntüyü destekleyen bir ekran kartınızın olmasını ve asgari 512 RAM bellekli, Pentium4 bir bilgisayarda kullanmanızı tavsiye ederiz.

    Lisans & Ücret Detayı :
    Programın buradan indireceğiniz şekli 21 günlük deneme sürümüdür. 21 gün kullandıktan sonra programı beğenir ve satın almak isterseniz üreticinin Satın Alma Sayfasından yönlendirileceğiniz eMetrix Güvenli Online Alışveriş Sistemindeki formu doldurup 39.95 Usd karşılığı programa sahip olabilirsiniz.

    Programı Satın Aldığınızda;

  • Programın tüm özelliklerini kullanabilme,
  • Ufak versiyon yükseltmelerini kullanabilme,
  • E-Posta ile teknik destek alabilme,
  • Güncellemelerden ve çeşitli özel kampanyalardan haberdar edilme,
    Haklarına sahip olacaksınız.

    NOT : Program ile yaptığınız resim düzenleme işlemleri programın içerisinde varsayılan olarak hazır gelen SunlitGreen PhotoEdit programı ile yapılmaktadır.
    Üretici tarafından tamamen ücretsiz olarak sunulan SunlitGreen PhotoEdit Resim Düzenleme Programını ayrıca indirip kullanmak için sitemiz üzerinden buraya tıklayarak innDirebilirsiniz.

    Tanıtması bizden, kullanıp faydalanması sizden… . .WEB TASARIM

    >>> Programı İndir <<<

  • 发表回复

    您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注